Wat maak je me nu?

Inspiratieboek over de menukaart als communicatiemiddel

Boekentips 20 november 2021 0

Hoe verleid je een gast in de horeca via de menukaart? Zorg ervoor dat de menukaart smaakmakende teksten bevat. Dit boek legt uit hoe.

Uit eten gaan is een feest en het bestuderen van de menukaart nog het meest. Het watertanden en kiezen kan beginnen. De menukaart moet daarom vooral klare taal bevatten en lekker leesvoer zijn. Hoe verleid je als chef-kok of horecaondernemer je gast culinair met smaakmakende teksten?

Dit inspiratieboek laat zien hoe je de menukaart als ultiem communicatiemiddel tussen gast en gastheer/vrouw inzet. Aan de hand van praktische tips, blogs, quotes en (hilarische) voorbeelden van menukaartmissers en onduidelijke vaktermen wandelen we door de menukaart.

Voor liefhebbers van uit eten gaan én taal is dit boek een kijkje in de culinaire (schrijf)keuken.

Plaats een reactie

0 Reacties