Courgiatelle met avocado-limoensaus.
Koken 4 januari 2019 0Een gezond recept voor de maand januari … en de rest van het jaar natuurlijk. Maar een goed begin is al het halve werk, toch? Dit keer in de Naober nieuwsbrief het recept; Courgiatelle met avocado-limoensaus. Speciaal voor iedereen bij wie de goede voornemens alweer naar de achtergrond dreigen te verdwijnen.
Ingrediënten
• 2 Courgettes
• 200 gr. gerookte zalm
• 150 Sojabonen
• 2 eetrijpe avocado's
• 1 limoen
• 1 el. chillivlokken
Bereidingswijze
1. Was de courgette en gebruik een spiraalsnijder om dunne 'pasta' slierten te snijden.
2. Verwarm de courgette op lage temperatuur al omscheppend in een koekepan.
3. Verwijder ondertussen de pit en de schil van de avocado's.
4. Vermaal de avocado's samen met het het sap van de limoen en een flinke snuf peper en zout in de keukenmachine tot een saus.
5. Snijd de plakken gerookte zalm in kleine stukjes.
6. Schep de saus, de zalmsnippers en de sojaboontjes door de courgette en maak af met wat chillivlokken.
Eetsmakelijk! :)
0 Reacties