Quinoa met paprika's en paddenstoelen
Koken 12 september 2013 0- 4 grote, rode Turkse pepers (zoete paprika’s)
- 100 gramquinoa (rijst mag ook)
- 200 gramgemengde paddenstoelen
- 1 kleine ui (gesnipperd)
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel tijm
- zout
- peper
- 2 middelgrote tomaten
- 1,5 decilitercrème fraîche
- 1 theelepel venkelzaad
-
Rooster de doormidden gesneden pepers in de oven op 225ºCelsius tot ze zacht zijn (ca. 8 minuten). Kook de quinoa in 3 deciliterwater tot deze gaar is; ca. 10 minuten. Fruit de paddenstoelen met de quinoa, ui en knoflook in olie, voeg op het laatst de gesneden tomaat toe en breng het geheel op smaak met tijm, zout en peper. Vul de paprika’s met het mengsel. Maak de gevulde paprika’s in de oven warm en dien ze direct op.
- Tip: gratineer ze met kaas!
Eet smakelijk!
0 Reacties