Salade met gebraden rosbief
Koken 19 juli 2024 0Deze week: een heerlijk recept van een makkelijke salade met gebakken rosbief. Te eten als lunch op zondagmiddag of als makkelijk en snel diner op de warme zomeravond. Stokbroodje met kruidenboter erbij en smullen maar!
Ingrediënten
- 250 gram gebraden rosbiefplakjes iets dikker gesneden
- 8 zwarte olijven
- 8 groene olijven
- 8 zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes gesneden
- 100 gram beetgaar gekookte witte asperges in stukjes gesneden
- 100 gram taugé
- halve krop ijsbergsla fijn gesneden
- 2 eetlepels zoete ketjap
- zout, peper en een handje geroosterd noten naar keuze
Bereidingswijze
- Snijd de rosbief in dunne reepjes.
- Vermeng de sla met de zongedroogde tomaat, ketjap,asperges, taugé en de helft van de rosbief.
- Verdeel de salade over de vier borden.
- Snijd de olijven doormidden.
- Garneer de sla met de over gebleven rosbief, olijven en noten.
- Serveer er lekker knapperig stokbrood bij.
- Zet zout en peper op tafel.
Eet smakelijk!
0 Reacties