Spaghettitaart

Spaghettitaart

Koken 16 augustus 2024 0

(gerecht voor 4 personen)
Benodigdheden:


• 500 gram gekookte spaghetti niet te gaar (en dente)
• 200 gram geraspte kaas
• 500 gram hollandaisesaus (uit een pakje of zelf maken)
• 100 gram ragfijn gesneden spekblokjes
• 400 gram gekruid gehakt
• 3 eieren
• 100 dl kookroom
• 2 teentjes uitgeperste knoflook
• zout, vleugje kurkuma (voor de kleur) rozemarijn pasta, grove peper uit de molen
• 300 gram ragfijn gesneden prei

Bereiding:
• Vermeng de Hollandaisesaus, koksroom en eieren luchtig.
• Gehakt rul bakken en de spekjes aanbakken.
• Voeg alles toe, behalve de spaghetti. Goed mengen.
• Beboter een springvorm.
• Vermeng de spaghetti met de saus en doe alles in de springvorm. Strijk de bovenkant glad.
• Bak de taart in 45 minuten af op een temperatuur van 150 graden.

Plaats een reactie

0 Reacties