Tuinbranche Nederland presenteert de tuintrends van 2020: Inner Retreat, Blended Cultures en Street Savage. Hierin kunnen duurzaamheid, biodiversiteit en watervriendelijkheid ook eigentijds vormgegeven worden.
“Sloppy Othmar”: Sloppy Joe Broodjes met gehaktmix, Weizen bier & aardappeltortillia. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Dennis Wissink is koperslager. Daarbij richt hij zich op het maken van voorwerpen en niet op het maken van (brouw)ketels of vaten. “Dat is meer ketelmakerij, weer een andere tak van sport.”
‘De perfecte hamburger’ een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken. Roost-buitenkoken.nl - de specialist op het gebied van barbecues .
Gaat u bouwen of verbouwen? Pak dan tot wel € 2.000,00 korting bij uw keuken aankoop! Kom nu naar STALL KÜCHEN in Duitsland!
Hertenbiefstuk is een heerlijk stuk mals vlees dat in de herfst nóg voller van smaak is. Laat de biefstuk voor het bakken een kwartier op kamertemperatuur komen om te voorkomen dat het vlees krimpt en mogelijk taai wordt.
De afvalvrije keukencyclus Alles wat je nodig hebt om restjes groenten en fruit weer op te kweken.
De keukens zijn steeds strakker geworden, de houten zowel fineer- als de houtlook en het hoogglans wit zijn de trend van deze tijd. Wij maken ook keukens geheel op maat zoals u het wilt, dan zijn standaard maten niet van belang.
Het is weer tijd voor peentjes en bieten. Kies voor de verandering eens chioggia-biet, oerpeen of pastinaak. De meeste kans maakt u bij de groentespecialist.