Rib-eye met Grate Goods beef rub, zoete aardappel, gegrilde romana, selderij, trostomaten, Parmezaan en echte bier-runder-jus. Bier: Othmar Tripel. Roost Buitenkoken helpt u graag op weg met de bereiding van dit heerlijke recept.
Zwezerik is misschien een wat aparte vleessoort, maar oudere mensen kennen het ongetwijfeld nog. Voor de jongere generatie: zwezerik is een delicatesse in klassieke én hippe restaurants.
Bloedworst, gecombineerd met witlof, appel en courgette. Het zoetje van de appel, het smeuïge van de bloedworst en het knapperige van appel en courgette maken dit tot een mooi zondags gerechtje.
Het vakantiegevoel nog even vasthouden. Deze risotto met pompoen, ui en knoflook, afgemaakt met krokant gebakken tarbotfilets en geraspte truffel, brengt u in gedachten terug naar Italië. Mamma mia, wat heerlijk!
Het fijne van dit recept is dat de vis uit elkaar mag vallen. Normaal gesproken is dat niet gewenst. Het gerecht is eenvoudig voor te bereiden en erg lekker. Zorg ervoor dat de barbecue nog gebruiksklaar is!
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het zet je lichaam aan het werk en bepaalt de energiebehoefte voor de rest van de dag. Ontbijt je nog altijd met een boterham met hagelslag? En heb je om 11 uur al weer trek?
Rauch Ribs&Wings is heel makkelijk te maken. Roost Buitenkoken helpt u graag op weg met de bereiding van dit heerlijke recept.
Een fris, fruitig, dorstlessend, licht alcoholisch drankje, gemaakt van appelsap: cider. Het is nog tamelijk onbekend, maar wel aan een opmars begonnen.
Iedere middag nemen Tilly en Ab plaats op het bankje bij de dubbele border, met een drankje. De zichtlijn leidt hun blik dan over de grassenborders, waar de wuivende halmen de zon prachtig vangen.