Een heerlijk chique voorgerecht met verrassende exotische ingrediënten.
In onze boerderijwinkel in het mooie Twekkelo verkopen ze het vlees van eigen vleesvarkens. Speciaal voor u als Naoberlezer hebben ze een mooie vleestas samengesteld.
Je kent het wel, barbecue met de familie, de stokjes gaan erop, meestal zijn ze kurkdroog en randje verbrand. Herkenbaar? Dan wordt het tijd dat je ons recept voor Spaanse pinchos morunos probeert!
Bij Kolenboertje wordt de bavette veel gebruikt, meestal puur, alleen met een beetje peper en zout. Maar dit is ook écht de moeite waard! Botermals, enorm sappig en een fantastische smaakbeleving dankzij de verse pesto.
"Ons verkoopstalletje 'De Jonghe Leeuw' zorgt er voor dat we boer kunnen blijven." Het klinkt kort door de bocht, maar Annuska de Jonghe de Leeuw-Ogink is er heel eerlijk over. Zij en haar man Leo hebben er parttime banen naast.
Een heerlijk zomers gerecht waarmee je ook nog eens indruk maakt op je gasten! Want zeg nou zelf, zo’n hele gegrilde kip ziet er toch altijd fantastisch uit. Eenvoudig te bereiden en superlekker!
Hij is support manager bij een software bedrijf, zijn vrouw heeft een fijne baan in de zorg. Toch vindt dit stel nog genoeg tijd om elke dag 3 uur koeien te melken en een kaasmakerij te runnen.
Een heerlijk recept uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Dit keer Frieda te Lindert uit Barchem met haar zomerse meloensoep met aardbeien.
Minder kilometers op je bord, wel zo duurzaam. Dat is de slogan van De Kuipers Hoeve bij Rijssen. In hun boerderijwinkel verkopen ze daarom een groot lokaal assortiment aan streekproducten en vlees.