In de nieuwste Naober staan leuke en handige Hebbedingen voor een gezellige picknick. Om het compleet te maken, geven we alvast wat heerlijke recepten voor een genietmiddag in de zon.
Heb je asperges op je menu staan? Kook je asperges in kippenbouillon en bewaar het kookvocht, de schillen en de kontjes en maak hier een heerlijke romige aspergesoep van. Zo geniet je dubbelop van je verse asperges!
Prachtige prijzen winnen ze met hun trotse Zunakaas. Maar de kroon op hun werk kregen Dide en Dirk ter Haar vorige maand toen ze landelijk goud wonnen met hun heerlijke oude kaas. "Daar zit al mijn passie in", bekent Dirk ter Haar
Voorjaarstradities in Drenthe: Iedereen die dit boek gelezen heeft, begrijpt dat het geen probleem is dat tradities en gebruiken door de eeuwen heen veranderen en zich vernieuwen. Het feest blijft hetzelfde. Doe mee, win een boek!
"Erna kookt" maakt de heerlijkste gerechten en deelt ze graag. Dit keer maakte ze een heerlijke Italiaanse stoofpot. Een beetje winters met de typische Italiaanse smaak die doet denken aan de warme zomervakanties in het zuiden.
Imkerij De Valksche Bijenhof vind je op de Veluwe. Deze imkerij is in 2008 gestart door imker Gerard en is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. In de webwinkel HONINGonline kun je nog echte honing van de imker kopen!
De Paasdagen komen eraan en er gaan nogal wat fabels rond over eieren. Wat is nou wel en wat is nou niet waar? We gaan het even ophelderen, zodat je komend weekend lekker kunt genieten van een vers eitje, of meer.
Gepocheerde eieren, heerlijk! En het ziet er lekker en chique uit op de Paastafel. Maar een ei pocheren is wel even een kunst. Wij leggen je uit hoe ook jij als een ware chefkok gepocheerde eieren kunt serveren deze Paasdagen.
De lekkerste kersen van Twente komen van fruitboerderij Oold Bleank in Rossum, beweren sommigen heel stellig. Jos Schilderink, zijn vrouw Margriet en zoon Ruud werken er in elk geval voortdurend keihard aan.