Wil jij ook dat je huis al helemaal in de kerstsfeer komt met die speciale kerstgeur? Maak dan deze zelfgemaakte 'kerst-simmer-pot' met jouw favoriete geur-ingrediënten. Hmmm, it's beginning to smell a lot like Christmas!
De klanten van Landwinkel De Grazerij in Annen komen van heinde en verre om heerlijk vlees van Schotse Hooglanders te kopen. "We hebben klanten uit ons dorp maar ook uit Emmen, Groningen en Assen", vertelt Petra Bouwman trots.
Sommigen klanten rijden deze dagen speciaal naar Vroomshoop om de lekkerste stukjes vlees in te slaan. Want niets is zo mals als dit heerlijke, ambachtelijke vlees van Hendricus van Haarst van Boerderijwinkel 't Linderveld.
Hoewel de boerderij nog maar een half jaar open is, weten veel inwoners van Deventer de weg te vinden naar Heerlijkheid Linde. Sanne en Christian Klein Koerkamp bewijzen dat ‘boeren met natuur en lokale afzet’ haalbaar is.
We hebben weer een heerlijke recept voor het kerstdiner van Rolande Kuenen. Gesmoorde varkensnek, beter bekend als procureur. Een heerlijk sappig stuk vlees. Lekker met een kruimige aardappel en koolraap.
Wil je nog iets leuks voor een warme kerstsfeer in huis? Maak dan eens iets anders dan een standaard bloemstuk en versier je eigen kerstboom. Maak hem in de kleuren die passen bij jouw interieur.
Heleen Hennink studeerde bodemkunde en Jopie Duijnhouwer leerde alles over tropische planten. Het stel vertrok naar Kameroen, Rwanda en Nepal om aan de slag te gaan. "Onze droom was een eigen land- en tuinbouwbedrijf beginnen".
Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wil je alvast inspiratie voor het kerstdiner? Wat dacht je van deze heerlijke eendenborst met friszoete cranberry compote en geroosterde aardappeltjes uit de oven?
De trend voor accessoires in huis is tegenwoordig wat meer sober en verstild. Niet te veel kleur en te veel glim, maar authentieke materialen.