De energieprijzen rijzen de pan uit en het ziet er naar uit dat het allemaal nog duurder gaat worden. Men houdt nu al rekening met een flink hogere energierekening. Naober geeft tips om energie te besparen.
Heeft u de keukenspecial in ons herfstnummer al gezien? In Naober maak je kennis met deze keukenspecialisten en lees je over de passie die ze samen delen. Hieronder delen ze hun favoriete recepten.
De keukenexperts uit onze keukenspecial delen hun favoriete recepten met ons. Zij smullen van pasta pesto, bokkepootjestaart en oma's groente-tomatensoep. Hierbij het favoriete recept van Cavallo keukens: Pasta Pesto met kip.
Eddo de Veer teelt zestig verschillende soorten heesterrozen. Niet voor de mooie, geurende bloemen, maar omdat ze juweeltjes van rozenbottels geven. Van groengele besjes en oranje knikkers tot trossen vol rode flesjes.
Wij snappen wel waarom deze heerlijke 'curry met garnalen' het favoriete recept is van Lowik Superkeukens. Een lekker snel en makkelijk te maken curry met, naast garnalen, ook koriander als belangrijk ingrediënt.
Peter van de Pol veredelt op zijn eigen land bottelrozen. Onze Henrieke maakt hier drie prachtige creaties mee die je zelf ook kunt maken.
Esther van Waterink Keukenmakerij verrast het bezoek op feestjes en verjaardagen graag met haar eigengemaakte bokkepootjestaart. Dit ouderwetse koekje doet het namelijk supergoed in een smakelijke taart!
De appeloogst is bijna binnen, de uien hangen te drogen en ook de aardappels liggen al bijna in de opslag. Tijd dus voor deze overheerlijke herfstschotel met zuurkool.
Rob Wolfs en Wim Huijser werden verrast door de hoeveelheid kastelen en landhuizen in hun eigen Gelderland. In samenwerking met Geldersch Landschap en Kasteelen regen zij in twaalf prachtige routes de mooiste landgoederen aaneen.