Dit is geen flauwe tosti van twee laffe boterhammen met smakeloze kaas, waarbij de ketchup de redding is. Nee, dit is een tosti – heuse toast – voor lekkerbekken!
Of je nu op zoek bent naar accu boormachines, schroevendraaiers of ander gereedschap, het is goed om voor de juiste kwaliteit te kiezen voor het beoogde project.
Vitello tonnato is het lekkerst, als de pure smaken goed uitkomen. Zo min mogelijk gedoe dus bij de bereiding van deze combinatie van kalfsvlees en tonijn. Tip vooraf: koop verse tonijn. Deze voelt stevig aan en ruikt fris.
Een bekend gezegde is: niet het vele is goed, maar het goede is veel. Dat geldt zeker voor de kleine, maar fijne hapjes waarvoor te rade gingen bij meesterkok Rolande Kuenen.
Duik in de wereld van duurzame zomerschoenen en ontdek leuke schoenmode voor deze zomer.
Wat eten we vanavond? Vandaag: spinaziegratin voor 2 personen. Gratin is de kooktechniek waarbij een ingrediënt met broodkruim en/of kaas afgetopt wordt om vervolgens onder de gril te garen zodat er een knapperige korst ontstaat.
Het is lente en dat betekent weer… asperges! We hebben hieronder een heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen in een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons.
Met de lente in aantocht zijn de meeste mensen wel klaar met de erwten- en bonensoep. Wat vrolijkers dus! Eric van Veluwen bereidt een zonnige paprika-tomatensoep.
Er zijn meerdere manieren om asperges te bereiden, maar eenvoud is nog altijd het kenmerk van het ware. Rolande Kuenen van de Lekker Eten Winkel in Ruurlo doet het zo…