Sinterklaas is weer in het land. Wat is er nou leuker dan rondom de sinterklaasdagen lekker te smullen van uw eigen gemaakte gerechten!? Hierbij het recept Sint Nicolaasbrood van Hanneke van der Werf van de Potten- en Pannenclub.
Zoethout, wie kent het niet? Vroeger kocht je zo'n dropstokje voor 10 cent bij de snoepwinkel om urenlang op te knagen. Maar wist u dat zoethout behalve lekker ook heel gezond is en een remedie tegen allerlei kwalen?
De Nederlandse landbouw staat onder druk. De agrarische sector krijgt steeds meer te kampen met nieuwe regulatie. Het beleid t.a.v. stikstof is hier een voorbeeld van. De boeren geven echter niet op en blijven innoveren.
Deze week ‘Big Olaf Burgers’ met cheddar-galapeno saus; een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Beslagen brillenglazen is een bekend probleem onder brildragers. Helemaal als het buiten weer kouder wordt. Ook door het dragen van een mondkapje loop je al snel rond met een mistige blik. Wat kun je hier het best tegen doen?
Gratis webinar waarin Catherine Keyl zowel Edwin als Yoram Knoop, CEO van het beursgenoteerde ForFarmers zal interviewen. Het webinar wordt gehouden op maandagavond 30 november om 20.30 uur en duurt ongeveer een half uur.
In 2020 hebben we meer tijd in eigen tuin doorgebracht. Voor veel mensen aanleiding om hun tuin aan te pakken. Voor 2021 presenteert Tuinbranche Nederland drie voorbeeldtuinen waarbij levend groen de basis vormt.
Het voorjaar lijkt nu, zo aan het begin van de winter, nog eindeloos ver weg. Toch is het belangrijk om alvast te denken aan een bloeiende tuin. Plant daarom nu nog snel je bloembollen voor een mooie voorjaarstuin.
Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land! Met de feestelijke decembermaand in zicht en het gure weer buiten hebben wij zin om het thuis alvast gezellig te maken. Maak dit leuke oud-Hollandse huisjesschilderij!