Geniet van heerlijke Kippenbouten “honey glaze” met mais, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.
Volg het stappenplan en maak deze vrolijke alternatieve paastak.
De wilde narcis, ook wel Drentse Paosbloem genoemd, is een inheemse bollensoort, die oorspronkelijk in Drentse beekdalen te vinden was en daarna werd geïntroduceerd op Drentse boerenerven.
Met die storm en regen van afgelopen dagen smaakt de winterkost extra lekker. Zo ook deze smaakvolle Oostenrijkse goulashsoep. Een heerlijke kruidige soep vol groente, rundvlees en aardappelen.
Geniet van heerlijke Ham in cola & BBQ rub met bruine suiker en maiskolfjes, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.
In de Dinkeltuin van Maria en Cor van Bakel in Denekamp klingelen talloze sneeuwklokjes en overal schitteren kerstrozen. De twee vormen samen een lichtpunt en een voorbode voor een mooi nieuw voorjaar.
De tuinen van Mien Ruys zijn een unieke plek om te leren, te ervaren en te genieten!
Tulpen zorgen in huis voor extra vrolijkheid. Je kunt natuurlijk een fraai boeket samen laten stellen maar… in een handomdraai maak je zelf ook kleurrijke decoraties met tulpen.
Geniet van een heerlijke kip met kruidenkaas, spek en oregano, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.